×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

NiP utslagna redan i gruppspelet — olofmeister lever vidare

1
Olof "olofmeister" Kajbjers FaZe och NiP hade kniven mot strupen för att klara sig kvar i en miljon dollar-turneringen IEM Cologne 2021 som är första turneringen som spelas offline på dryga 500 dagar.
Efter en förlust mot världsettan Gambit Esports igår, ställdes NiP mot Virtus.pro i lowerbracket semifinalen. En måste-match för de båda lagen. Matchen inleddes på NiPs kartval, Ancient. NiP tog de två inledande rundorna innan Virtus.pro tog över matchen och kunde säkra 1-0 i kartor efter 16-9. Även på inferno, Virtus.pros val av karta, började NiP starkt. De gick upp till en 4-0-ledning innan Virtus.pro tog sin första runda. Efter det tog de även över matchen mer och mer och kunde säkra vinsten efter 16-11 på. NiP slutar på placering 13-16 efter en 2-0 förlust i lower bracket-semifinalen.

Faze Clan ställdes mot Team Spirit i lower brackets första runda och fick se sig besegrad på första kartan. De vaknade sedan till och kunde göra en comeback genom att ta hem inferno med siffrorna 16-13 och vertigo 16-10. Nu ställs Olof "olofmeister" Kajbjer och övriga i FaZe mot Team Vitality som tidigare idag förlorade mot Natus Vincere med 1-2 i kartor. Lowerbracket-semifinalen mellan FaZe och Vitality börjar imorgon söndag kl. 13.30.

Dagens resultat:

Faze ClanFAZ

Team SpiritSPI

2 - 1
10 Juli 2021, 13:30
11
Overpass
16
16
Inferno
13
16
Vertigo
10
Faze Clan
Team Spirit



Artikelbild: Pressbild/Ninjas in Pyjamas

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..