×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

NiP och olofmeister kämpar för överlevnad — här är dagens matcher

1
Trots storspel av Olof "olofmeister" Kajbjer och en bra start för NiP mot Gambit, slutade det i förlust för FaZe och NiP. Idag spelar de för att hålla sig kvar i IEM Cologne 2021.
Igår ställdes Faze Clan mot Astralis och det blev en mycket jämn match där Olof "olofmeister" Kajbjer storspelade. Trots det vann danskarna till slut vann med 2-0 i kartor. Idag ställs FaZe mot Team Spirit i kampen om överlevnad i IEM Cologne 2021. Den matchen startar idag lördag kl. 13.30. Sedan tidigare är Mousesports och Complexity Gaming utslagna, de ska idag få sällskap av flera lag som får lämna turneringen.

Även NiP befinner sig i lower bracket just nu. Det efter att de förlorade mot giganterna Gambit Esports. NiP började bra genom att vinna Ancient men sedan tog Gambit kommandot och säkrade plats i upper bracket-finalen efter 2-1 i kartor. Nu ställs NiP mot i Virtus.pro i lower bracket-semifinalen. Matchen startar idag lördag kl. 20.00 och castas av Fredrik "slop3" Wahlstedt på hans twitch-kanal.

Dagens matcher

Faze ClanFAZ

Team SpiritSPI

2 - 1
10 Juli 2021, 13:30
11
Overpass
16
16
Inferno
13
16
Vertigo
10
Faze Clan
Team Spirit

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..