×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas in Pyjamas är topp 5 i världen för första gången sedan 2018

1
Ninjas in Pyjamas är världens femte bästa lag. I alla fall om man litar på HLTV:s världsranking. Detta är första gången NiP har en så hög ranking sedan januari 2018.
Sedan Ninjas in Pyjamas plockade in Nicolai "dev1ce" Reedtz har de sett riktigt starka ut. Detta visas nu också på HLTV:s världsranking där svenslaget klättrat och klättrat. De har nu gått upp till en femteplats i rankingen. Detta är första gången sedan januari 2018 som NiP har en så bra placering. Då var det också ett helt annat lag, den enda spelaren som är kvar från den tiden är Fredrik "REZ" Sterner-

För Sveriges andra topplag, Fnatic, är det fortsatt tungt. De har nu fallit ner till plats 33, organisationens lägsta placering sedan 2016 när de precis hade gjort om sitt lag. Tätt bakom dem hittar vi Dignitas som ligger på 39:e plats i världen. Det har inte förändrats hur de svenska lagen rankas gentemot varandra. Den enda skillnaden sen senaste uppdateringen är att Nigma Galaxy och Apeks bytt plats.

Sverigerankingen

1. Ninjas in Pyjamas (5)
2. Fnatic (33)
3. Dignitas (39)
4. Gamerlegion (48)
5. Young Ninjas (57)
6.Nigma Galaxy (61)
7. Apeks (63)
8. Lilmix (154)


Artikelbild: Pressbild/Ninjas in Pyjamas, bilden är ett montage

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..