×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

SM: WRTT diskade efter config-räd – a2g vinner

1
En karta hade spelats i finalen, en karta som a2g vann. Strax innan den andra kartan skulle dra igång kom administratörerna på E-Sport-SM och bad alla släppa tangentbordet. En räd var igång.
Tidigare har lag hittats med lite allt möjligt, bland annat en prick som satt på We Run This Town-spelaren Loxs skärm. Laget fick då en varning, och man hittade otillåtna saker i We Run This Towns configs, bland annat ett bunnyjump-script på Loxs dator.

Även a2g satt med otillåtna kommandon i form av stopsound, men eftersom WRTT tidigare hade en varning blir de diskvalificerade medan a2g kommer undan med en varning. Detta innebär att addicted2games vinner finalen och hatersg0nnahate, som förlorade mot We Run This Town i semifinalen, kommer tvåa.
Slutplaceringar
1. a2g – 3000 SEK + SM-plats
hyvlarn, manne, dennis, olofm, Rogga

2. hatersg0nnahate – SM-plats
SKYTTEN, flwster, relik, nevvan, maxAki

3. Optimalt – Backup i SM
emilio, dalito, rape, EMR, qaz
Något beslut om We Run This Towns framtid har inte tagits än, men risken finns att de blir bannlysta från framtida SM-arrangemang.

388 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 388 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..