×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu startar Gamers Without Borders — NiP och Dignitas deltar

1
Idag startar välgörenhetsturneringen Gamers Without Borders. En välgörenhetsturnering i Counter-Strike: Global Offensive. Bland de deltagande lagen hittar vi både Ninjas in Pyjamas och Dignitas.
1.5 miljoner dollar står på spel när åtta lag går in i turneringen Gamers Without Borders. Det är dock ingen vanlig turnering utan en välgörenhetsturnering. Alla prispengar kommer att doneras till välgörenhet där de vinnande laget får donera 600 000 dollar till den välgörenhet de väljer.

Det blir även en extra rolig turnering för svensk del då både Ninjas in Pyjamas och Dignitas deltar. NiP startar redan idag 16:30 medan Dignitas spelar sin öppningsmatch på torsdag 16:45. Det finns ytterligare en svensk med i turneringen då Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan deltar. Gruppspelet spelas i ett GSL format och alla matcher i turneringen är bäst av tre kartor.

Schema

Tisdag 22 juni
Vinnarmatch grupp A

Onsdag 23 juni
Utslagningsmatch grupp A
Avgörande match grupp A

Torsdag 24 juni
Vinnarmatch grupp B

Fredag 25 juni
Utslagningsmatch grupp B
Avgörande match grupp B

Lördag 26 juni
Semifinal #1
Semifinal #2

Söndag 27 juni
FINAL!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..