×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Apeks ute ur SSS-kvalet — förlorade mot Iberian Family i måstematchen

1
Galaxy Racer blir enda svenska lag i Spring Sweet Springs gruppspel efter Apeks förlust.
Svensklaget Apeks missar gruppspelet i Spring Sweet Spring #3 efter en tung 1-2-förlust mot Iberian Family i den sista matchen av den andra kvalrundan.

Apeks öppnade matchen piggt på Iberian Familys kartval Vertigo och ledde kartan under stora delar av matchen. Svenskarna lyckades dock inte stänga matchen utan Iberian Family kunde ta ledningen i matchen med 1-0 i kartor efter att ha vunnit Vertigo på övertid.

Också Overpass blev en jämn historia, men denna gång var det Apeks som drog det längsta strået. Apeks norska 23-åring Sander "Grus" Nordeide Iversen hade mest kills på servern när svensklaget vann kartan med 16-13.

Den första halvan av Mirage var också den mycket jämn. I andra halvlek kunde dock Iberian Family göra ett ryck och till slut ta hem kartan med relativt bekväma 16-9.

Förlusten innebär att Apeks inte gör Galaxy Racer sällskap i Spring Sweets Springs gruppspel nästa vecka.

Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..