×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Platt fall för Dignitas — utslagna ur Funspark ULTI

1
Dignitas förlorade lower bracket-matchen mot Entropiq med 2-0.
Svensklaget Dignitas är utslagna ur Funskarp ULTIs europeiska slutspel. Laget slutar därmed på en delad femteplats i turneringen.

Förlusten i dag kom mot ryska Entropiq. Svenskarna, anförda av nyförvärvet Jonas "Lekr0" Olofsson, fick en bra start på favoritkartan Nuke men tappade ledningen och förlorade kartan på övertid.

Laget var sedan totalt chanslösa på Entropiqs kartval Mirage och lyckades bara vinna fyra rundor i 4-16-förlusten. Ryssarna, som i skrivande stund är rankade 16 på HLTV:s världsranking, är storfavoriter till att vinna hela turneringen.

Det är ännu oklart vad som väntar härnäst för Dignitas. Svensklaget har inte annonserat deltagande i någon kommande turnering under vår- och sommarsäsongen.

Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

Är Dignitas bättre än Fnatic?

935 personer har röstat
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..