×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Kaos i Ence-lägret — medspelare hänger ut stjärnan mitt i livesändning

2
Finska Ence fortsätter sitt makalöst katastrofala 2020. Som om spelarbyten, fuskande coacher och uddlösa prestationer inte vore tillräckligt. Under gårdagens Hltv Confirmed tog sig Ence till en ny bottennivå.
Det var under gårdagens upplaga av Hltv Confirmed som Ence stod för ett nytt bottennapp. Året har kantats av svaga prestationer, spelarbyten och drama för den finska organisationen. Under slutet av året har det dock ljusnat en aning och det har funnits viss optimism kring värvningarna av Eetu "sAw" Saha och Joonas "doto" Forss.

Aleksi "allu" Jalli gästade igår podcasten Hltv Confirmed, vilket med facit i hand är något han garanterat ångrar. Efter att han spenderat knappa timmen att försöka förklara den rådande situationen, började det storma på twitter. Det var den nu bänkade Jere "sergej" Salo som mitt under allu:s live-intervju, hävde ur sig detta på twitter.:

"I wouldn't take everything what @alluCSGO
said/says as granted. He isn't as simple and harmless persona as it may look. Theres a reason hes the only one left in the team from the original roster."


Sergej fortsätter med att kryptiskt skriva att han inte tänker gå desto mera in på detta eftersom det som han beskriver det som är en "mental health thing", men att andra före detta spelare kan styrka det han säger, vilket de också gjorde då t.ex. Sami "xseveN" Laasanen retweetade meddelandet. Detta följdes upp av lagets nuvarande Igl Miikka "suNny" Kemppi skrev så här på twitter om allu:s framträdande:

"so far everything in this live is truth but not the whole truth and people deserve it now or never"

Sunny förklarar vidare att han känner sig sviken av sin vän sedan länge i allu, och att allu inte under intervjun stöttat Sunny. Programledarna i Hltv Confirmed lyfte upp dessa tweets i livesändningen för en kommentar av en uppenbart skärrad allu, som inte visste om han skulle se upp eller ner. Allu förklarade saken med att han berättar bara situationen ur sitt perspektiv, men att han utan vidare begått misstag och inte alltid varit den bästa lagkamraten.

Var detta nu lämnar Ence är oklart. Organisationen agerar nu som sin vana trogen som om ingenting skulle ha hänt, och de har över huvudtaget ännu inte addresserat situationen trots att det passerat ett helt dygn sedan sändningen. Hur Ence ska ta sig ur den här sitsen är svårt att sia om, men det är rimligt att förvänta sig ett utlåtande inom de närmaste dagarna.


Bildkälla: Ence.gg

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..