×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Trots starkt spel av olofmeister — Faze utslagna ur Blast

1
Faze Clan är ute ur Blast Premier Spring Finals. Detta efter att de förlorat mot G2 Esports med 1-2 i kartor. Det var dock ett styrkebesked från Olof "olofmeister" Kajbjer som spelade mycket bra.
Faze Clan förlorade sin öppningsmatch av Blast Premier Spring Finals och ställdes där med idag mot G2 Esports i lower bracket. Allt startade på Ancient som var G2:s val av karta. Det var också de som satte tempot direkt med att vinna sex raka rundor. Faze kunde komma tillbaka lite på sin T-sida och fick med sig sex rundor själva till sidbytet. Trots att Olof "olofmeister" Kajbjer spelade bra så gick det inte bra på CT-sidan och de förlorade med 16-10. Svenska spelaren slutade på 20 frags.

Näst på tur var Faze:s egna kartval, Inferno. Denna gången blev det en annan historia och Faze kunde få med sig nio rundor från sin CT-sida. olofmeister spelade återigen bra och hjälpte Faze att plocka hem kartan med 16-12. Sista och avgörande kartan blev Nuke och där var Faze chanslösa. De lyckades endast vinna fem rundor och är därmed utslagna ur Blast Premier Spring Finals.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..