×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

olofmeister lämnar Faze Clan — framtiden osäker

1
Olof "olofmeister" Kajbjer har valt att lämna Faze Clan. Detta efter mer än tre år tillsammans med organisationen. Framtiden för den svenska superstjärnan är nu osäker som inte vet om han vill avsluta sin karriär eller inte.
Faze Clan har gått rätt så upp och ner under de senaste åren. En spelare som har varit lite oklar är Olof "olofmeister" Kajbjer som endast agerat inhoppare för laget sedan slutet av 2020. Innan dess hade han placerat sig själv på bänken. Nu har den svenska superstjärnan lämnat laget. Sista turneringen med laget blev Blast Premier där spelaren bjöd på otroliga matcher och hjälpte laget att kvala sig vidare till Spring Finals.

Den tvåfaldiga majorvinnaren och årets bästa spelare 2015 har sett ut att vara omotiverad under en längre en tid och rykten om att han ska avsluta sin karriär har varit populära. I fredags pratade dock olofmeister om just detta i en intervju under Blast Premier. Han berättade där att han inte har bestämt sig om han ska sluta spela eller inte.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..