×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ninjorna säkrar topp 4-placering: "Vår Train är riktigt jävla bra"

1
Ninjas In Pyjamas säkrade en topp 4-placering i Flashpoint 3 genom att slå BIG med 2-1.
Sveriges just nu bästa lag är tillbaka på vinnarspåren. Ninjas in Pyjamas vann måstematchen i Flashpoint 3 mot BIG och säkrar därmed en topp 4-placering i turneringen.

Fredrik "REZ" Sterner var återigen en stor bidragande faktor till lagets vinst.

- Jag är mer säker på mig själv än någonsin tidigare. Det hjälper verkligen att ha en spelare som dev1ce på servern, han är väldigt lätt att spela med, sade REZ till Flashpoint efter matchen.

- Jag känner mig överlag riktigt självsäker just nu. Jag skjuter huvuden.

De första två kartorna blev ensidiga historier. BIG inledde matchen genom en chockstart på Dust2:s T-sida. Tyskarna gick upp till en ointaglig ledning med 14-1 och även om NIP spelade upp sig kunde BIG plocka hem första kartan med 16-10.

På NIP:s kartval Overpass var det svenskarnas tur att dominera. Nicolai "dev1ce" Reedtz och Hampus "hampus" Poser stod båda för riktigt fina insatser när svenskarna vann kartan med bekväma 16-6.

De flesta hade på förhand räknat med Mirage som sista karta i matchen, men NIP hade ett ess i rockärmen och valde istället att banna Mirage till förmån för Train. Detta visade sig vara ett vinnande drag då svenskarna, anförda av en storspelande REZ, tog hem kartan med 16-14.

Efter matchen avslöjade dev1ce varför NIP valt Train.

- Vi har tränat på Train en hel del och jag personligen känner mig inte alltför säker på Mirage. Även om Train snart kommer att vara ute ur map-poolen så är vi bekväma med kartan just nu.

- Jag tycker att vår Train är riktigt jävla bra när vi praccar, men jag ser också fram emot att börja spela Ancient framöver, säger dev1ce.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..