×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

ESL skapar spelarråd — hampus och Samuelsson representerar svensklagen

1
ESL har skapat ett nytt spelarråd för ESL Pro League med representanter från varje medlemslag. Spelarrådet kommer att kunna uttrycka sina åsikter till hur ligan sköts. Med i rådet hittar vi två svenska representanter, Hampus "hampus" Poser från Ninjas in Pyjamas och Andreas "Samuelsson" Samuelsson från Fnatic.
Under torsdagen offentliggjorde ESL att de skapat att nytt spelarråd för ESL Pro League. Med i rådet är representanter från alla 12 partnerlag i ligan. Rådet, som är lett av Team Liquid-coachen Jason "moses" O'Toole, kommer att mötas minst fyra gånger per år för att få en insikt i hur ligan sköts och för att kunna uttrycka sin åsikter. Rådet består av en blandning av coacher och spelare och från Sverige hittar vi Hampus "hampus" Poser från Ninjas in Pyjamas samt Andreas "Samuelsson" Samuelsson från Fnatic.

Varje representant kommer att spendera två år i rådet men kan bytas ut om de lämnar sitt nuvarande lag. Rådets ledare, moses, skrev i pressmeddelandet att både lagen och ESL såg vikten i att stärka kommunikationen mellan de två olika parterna. Han skriver även att liknande projekt tidigare har misslyckats och att det finns står chans att även detta projekt gör det. Han menar dock att han är försiktigt optimistisk till att förbättra förhållanden för spelare och lag.

Medlemmar i spelarrådet
Peter "dupreeh" Rasmussen
Dan "apEX" Madesclaire
Nemanja "nexa" Isaković
Finn "karrigan" Andersen
Hampus "hampus" Poser
Joonas "doto" Forss
Andrey "B1ad3" Gorodensky
Jason "moses" O'Toole
Jamie "keita" Hall
Torbjørn "mithR" Nyborg
Wilton "Zews" Prado
Andreas "Samuelsson" Samuelsson

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..