×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

NiP krossar Vitality — vinner gruppen i ESL Pro League

2
Ninjas in Pyjamas är klara för slutspelet av ESL Pro League. Och inte nog med det. De går vinnande ur hela gruppen. Detta efter de vunnit mot Vitality med 2-0 i kartor och Mousesports vunnit sin match mot G2 Esports.
Det blev ett tufft motstånd för Ninjas in Pyjamas i den sista gruppspelsmatchen av ESL Pro League. De ställdes nämligen mot Team Vitality. Matchen startade på svenskarnas kartval, Inferno, och de började med att förlora den inledande pistolrundan. De lyckades dock vinna rundan som följde samt två rundor direkt därpå. Fransmännen kunde dock återta kontrollen över CT-sidan och fick med sig åtta rundor till sidbytet. När NiP kom över till den försvarande sidan tog de istället ett starkt grepp om matchen och vann hela sju raka rundor för att komma upp i en ledning på 14-8. Det såg efter detta ut som att Vitality skulle börja komma igång med en rejäl comeback men svenskarna lyckades tillslut stänga kartan med 16-14.

När de gick över till fransmännens karta, Nuke, fortsatte NiP dominera. De började kartan med att vinna sex raka rundor. De tappade efter detta en runda men det var den enda rundan de förlorade på sin T-sida. De gick därmed in i den andra halvan med 14-1. De vann nu också pistolrundan och behövde bara en runda till för att säkra slutspelsplatsen. Vitality gjorde sitt bästa och kunde vinna fyra rundor till men där tog det stopp, 16-15 till NiP. NiP var därmed klara för slutspelet. Det tog dock inte stopp där. I och med att Mousesports vann sin match mot G2 Esports så går NiP vidare till slutspelet som gruppvinnare. De kommer därför att starta slutspelet i play-in-fasen där de möter en annan gruppvinnare. Om de vinner den matchen går de direkt till semifinal och om de förlorar matchen startar det i kvartsfinalerna.


3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..