×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Måstematch för NiP — så tar de sig vidare till slutspel

1
Det är dags för sista dagen av grupp B i ESL Pro League. Två lag, ENCE och G2, är redan klara för slutspel och den sista platsen avgörs mellan Ninjas in Pyjamas och Vitality som ställs mot varandra idag.
Det kommer att bli en rejält spännande sista dag av grupp B i ESL Pro League. Två av lagen, Mousesports och Faze Clan, har ingen chans att ta sig vidare till slutspel medan två lag, ENCE Esports och G2 Esports, redan är klara för slutspel. Detta innebär att den sista slutspelsplatsen står mellan svenskarna i Ninjas in Pyjamas och Team Vitality. Dessutom är de just de som ställs mot varandra idag.

NiP har det ofta haft det svårt mot fransmännen i Vitality. Sedan hampus kom in i laget under förra året har lagen ställs mot varandra åtta gånger. Av dessa möten har svenskarna endast vunnit en. Om de lyckas vinna matchen idag är direkt klara för slutspelet och kan till och med gå vinnande ur guppen. Det finns dock ett scenario där NiP förlorar matchen och fortfarande går vidare till slutspelet.

Om Ninjas in Pyjamas vinner mot Vitality är de klara för slutspel. Om dessutom Mousesports vinner mot G2 Esports vinner NiP gruppen.

Om Ninjas in Pyjamas förlorar mot Vitality är de utslagna ur gruppen. Förutom om NiP lyckas vinna en karta och Faze Clan vinner mot ENCE. Då går NiP vidare på kartskilnad och Vitality åker ut.



5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..