×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

NiP vinner mot Mousesports efter otrolig comeback

1
Ninjas in Pyjamas är ett steg närmare slutspelet av ESL Pro League. Detta efter en riktig nagelbitare mot Mousesports. Under den sista kartan låg svenskarna under med 13-5 men lyckades trots detta vinna matchen.
Matchen mellan Ninjas in Pyjamas och Mousesports startade på svenskarnas kartval, Inferno. Det var dock Mousesports som startade starkast med att vinna de två inledande rundorna. NiP kunde svara rundan som följde men tappade två till direkt efter det. De kunde snygga upp sin T-sida lite och fick med sig sex rundor till sidbytet. På sin CT-sida vann de nu pistolrundan samt rundan som följde men efter det tog det stopp. Mousesports attacker var svåra att stoppa och NiP förlorade sitt kartval med 9-16.

Matchen gick nu över till Dust2 och även denna gången vann Mouz den första pistolrundan. NiP kunde denna gången vinna rundan direkt därefter samt rundan som följde. Mouz kunde efter detta vinna två raka rundor och NiP var nu nere på bara pistoler utan kevlar. Men efter en superrunda med fyra frags av Erik "ztr" Gustafsson kunde NiP säkra rundan och sin ekonomi. De gick tillslut vidare med tio rundor till sidbytet. På T-sidan tog NiP kommando över matchen och tappade bara fyra rundor till, 16-9 till NiP.

Sista och avgörande kartan blev Mirage och precis som i de tidigare kartorna så gick Mousesports starkast ut. De vann sex raka rundor och tappade under tiden de bara tappade en. De svenska ninjorna kunde efter detta vinna fyra rundor men det var Mousesports som hade kontroll över matchen, 10-5 i halvtid. En vunnen pistolrunda kändes nu som ett måste för NiP men så blev inte fallet. Istället kunde Mouz vinna tre raka rundor för att komma upp i en ledning på 13-5.

Nu vaknade NiP, och speciellt Hampus "hampus" Poser, till. De vann åtta raka rundor för att utjämna matchen vid 13-13. Rundan efter så la Mousesports och kunde återta ledningen efter en snabb A-runda. Men NiP fortsatte stänga ner och tog de sista tre rundorna de behövde för att stänga kartan, och därmed matchen, med 16-14. hampus slutade på hela 32 frags och i elva av rundorna tog han ner minst två stycken Mousesports-spelare.



Det svenska laget ligger därmed fortfarande på delad förstaplats i grupp B och kan gå vinnande ur gruppen. Imorgon 19:00 spelas den sista omgången i grupp B. Alla matcher spelas samtidigt och NiP får ett tufft motstånd. De kommer nämligen ställas mot Team Vitality, ett lag som NiP ofta har väldigt svårt att möta.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..