×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

blameF med årets snyggaste pistolrunda — Så gick dag ett av Pro League

1
Den första dagen av ESL Pro League är färdigspelad och det blev både oväntade och väntade resultat. Gruppens enda svenskhopp, FunPlus Phoenix med Jonatan "Devilwalk" Lundberg som coach, förlorade mot Complexity. Benjamin "blameF" Bremer bjöd i den matchen på en sjuk USP-runda.
ESL Pro League är igång och under måndagen startade grupp A. I den första matchen fick vi se gruppens enda svenskhopp, Jonatan "Devilwalk" Lundberg som coachar FunPlus Phoenix, ställas mot Complexity Gaming. Det blev en rätt ensidig affär där CoL var det starkare laget. De började med att krossa FPX på deras egna kartval, Nuke, 16-6. FPX såg starkare ut på Dust2 men efter en otroligt snygg pistolrunda av Benjamin "blameF" Bremer så kunde Complexity lätt stänga matchen med 16-10 och 2-0 i kartor.


Näst på tur var Heroic med sina två nya spelare Ismail "refrezh" Ali och Rasmus "sjuush" Beck. De ställdes mot Renegades som nyligen plockat in Alistair "aliStair" Johnston. Det blev betydligt jämnare i denna matchen, i alla fall på den första kartan. Det såg stundtals ut som att Renegades skulle kunna vinna den första kartan men efter en stark T-sida på Inferno av danskarna så kunde de säkra vinsten på övertid, 19-16. På Train hade det australiska laget tappat luften och hade inte mycket att säga till om, 16-5 till Heroic.


Sista matchen för dagen blev BIG mot OG. Då OG spelade med en stand-in i form av Nikolaj "niko" Kristensen så gick BIG in som stora favoriter. Men det var inget dåligt inhopp av den danska spelaren. Under den första kartan, Overpass, bjöd han på ett ACE och hela 30 frags. Detta blev dock en karta som BIG gick vinnande ur med 16-14. Det var inte mindre jämt på den andra kartan. Nu hade niko svalnat av lite men trots detta var det nu OG:s tur att säkra en kartvinst med 16-14. Sista och avgörande kartan blev Inferno och efter de två jämna kartorna såg det ut som att BIG hade tappat energi. De hade inte mycket att säga till om utan OG kunde säkra matchvinsten efter 16-6 på Inferno.Tisdag 9 marsArtikelbild: Blast Premier

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..