×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Bosnien Hercegovina

G2 Esports plockar upp NiKo

1
Efter en lång tid av rykten så står det nu klart. Nikola "NiKo" Kovač har lämnat Faze Clan för att gå med i G2 Esports. Den bosniska spelaren som varit en del av Faze i över tre år kommer nu att ansluta sig till kusin Nemanja "huNter" Kovač i det internationella laget.
Det har under en längre period ryktats om att G2 Esports varit sugna på att återförena Kovač-kusinerna i sitt CS:GO-lag. Detta har nu blivit bekräftat genom att laget plockat upp Nikola "NiKo" Kovač. Den bosniska spelaren har varit en del av Faze Clan ända sedan februari 2017 när han lamnade Mousesports. Tillsammans med laget har han vunnit hela tio stycken större turneringar så som IEM Sydney, ESL One Belo Horizonte och ELEAGUE CS:GO Invitational 2019.

Nu väljer han dock att lämna Faze Clan som haft det lite tuffare under de senaste åren. Detta för att istället gå till G2 Esports där han nu ansluter sig till kusin Nemanja "huNter" Kovač. Det är faktiskt den första gången som de två kusinerna spelar i samma lag på toppnivå. G2 har dock inte gått ut med att de bänkar någon spelare utan alla spelare står istället som aktiva. Om de kommer att bänka någon eller satsa på ett sexmanna lag är just nu okänt.

G2 Esports

FrankrikeAudric "JACKZ" Jug
FrankrikeFrançois "AmaNEk" Delaunay
FrankrikeKenny "kennyS" Schrub
SerbienNemanja "nexa" Isaković
BosnienNemanja "huNter" Kovač
BosnienNikola "NiKo" Kovač

FrankrikeMalek "maleK" Bennouioua (coach)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..