×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ninjas in Pyjamas krossade av Furia — kan åka ut imorgon

1
Ninjas in Pyjamas tog sig vidare från play-in med stormsteg. Detta innebar att de ställdes mot Furia i sin första match i gruppspelet. Det blev dock inte så en så lätt för svenskarna. Det blev faktiskt rena motsatsen, NiP blev krossade.
Gruppspelet av Intel Extreme Masters Katowice är igång och Ninjas in Pyjamas har nu spelat sin första match. De ställdes mot Furia Esports och det startade bra matchens första karta, Overpass. Svenskarna vann fem raka rundor direkt men efter det stannade det av. Då tog istället kommando över matchen och vann de tio resterande rundorna på halvan. NiP vann den andra pistolrundan med tappade tre rundor direkt efter det. De kom efter det tillbaka in i matchen och efter sex raka rundor var de nu bara en runda bakom brassarna. Där tog det dock stopp och Furia säkrade NiPs kartval med 16-12.

Näst på tur var brassarnas egna kartval, Nuke. Återigen vann NiP pistolrundan och denna gången kunde de även vinna rundan som följde. Men när Furia fick vapen så hade inte NiP mycket att säga till om. Precis som första kartan tappade nu NiP tio raka rundor och förlorade tillslut halvan med 11-4. Och mer än så fick de faktiskt inte. Furia var överlägset bäst och vann matchen med 2-0 efter 16-4 på Nuke. I och med detta skickas NiP ner till lower bracket av grupp B där de imorgon ställs i en utslagsmatch mot Virtus.pro.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..