×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Lagen till vårsäsongen av Elitserien 2021 — erkänd fuskare köper plats

1
Om mindre än en vecka startar den sjätte upplagan av Elitserien. Vårsäsongen 2021 av Elitserien startar den 23 februari med 14 lag, varav fem nya lag deltar. ECOGOBLINS är ett av de nya lagen, och i laget finns en erkänd fuskare med.
Snart är det dags för ny säsong av Elitserien. Nytt för säsongen var att man fick möjligheten att sälja sitt lag. Tre lag som valt att göra detta är Fightclub, Loathe och Flowskola. Fightclub som slutade tvåa förra säsongen har valt att sälja platsen till satsande Young Ninjas. Flowskola har gått skilda vägar. Linus "nilo" Bergman och Love "phzy" Smidebrant har gått till Young Ninjas, Hugo "Chawzyy" Gunther och Joel "JoeLXD" Holmlund har gått med i Galaxy Racer.

Även om Fightclub inte kommer delta i den kommande säsongen kommer Fightclub-trion Ludvig "Brollan" Brolin, Jack "Jackinho" Ström Mattsson och Robin "robiin" Sjögren att delta i serien. De finns med för Vinkelparty som har presenterat sitt lag för den sjätte säsongen. Emil "Slinger" Ternander och laget ECOGOBLINS är de som har köpt Flowskola:s plats i serien. Slinger är i skrivande stund avstängd på plattformen ESEA för att ha blivit påkommen med fusk 2019 (spelarens profil är borttagen på plattformen). Prima Esport finns återigen med i serien, de har köpt Loathe:s plats.

Arrangören har ännu inte gått ut med vilka som kommer vara del av sändningsteamet. Men man ska nog inte räkna med Fredrik "JAEGARN" Andersson som varit med de tidigare säsongerna. Han är nu coach för Young Ninjas och kan därmed inte vara del av sändningsteamet då det bryter mot regeln 7.9, som lyder: "Om inte annat uttryckligen nämns är det inte tillåtet för anställda i SECSGO, berörda bolag, berörda partners eller anställda som på något sätt är kopplade till turneringen, inklusive sponsorer, utgivare eller spelutvecklare att delta i turneringar eller ligor ordnade av SECSGO."

Vårsäsongen Elitserien 2021

Lilmix
b0denmaster, bq, isak, Svedjehed, quix, downie (coach)

Lemondogs
hemzk, xelos, tba, tba, tba

Young Ninjas
nilo, Mann3n, phzy, Sapec, ztr, LNZ, JAEGARN (coach)

Granit
Flink, FRANSSON, Hype, SHiNE, virree

Prima eSport
abdi, FlyTone, johnsson, Jeppe, nomiss

vinkelparty
Brollan, Jackinho, robiin, Peppzor, Per0N, marcus, limpdapimp, Kevve

Sons of Lennart
HugoXD, Makkep, spooke, XOLE, BENDJI

Valorix Esports
Deppan, Heedish, Ludwiig, Ralle, Wajken, Saru (coach)

familia
Ayes, dZ, slajden, spuffy, tvs, Emerald (coach)

Paperplanes
Gamersdont, Manty, ZER, ad3m, melonhead

MyGame Esports
Debo, Anjou, Akamy, heavy, bobeksde

PGS ANGELS
Professor Galen, adx, dks, pawn, enza

KorpenLir
elo, LDNN, rozen, Twinkey, KriLLe, Hawk (coach)

ECOGOBLINS
Slinger, s1ck, mazzo, PALM1, wincent

(Flera lineups är inte bekräftade!)

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..