×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Fnatic ute ur IEM Katowice — vann inte en enda karta

1
Fnatic är utslagna ur Intel Extreme Katowice efter bara två dagar. Detta efter en förlust mot Made in Brazil med 2-0 i kartor. Det svenska laget lyckades faktiskt inte vinna en enda karta under turneringens gång.
Den andra dagen av Intel Extreme Masters Katowice startade med en svenskmatch, Fnatic mot Made in Brazil. Allt startade på brassarnas kartval, Dust2, och de startade starkt direkt. De vann den inledande pistolrundan samt de två rundorna som följde. Fnatic kunde efter det vinna tre rundor för sig själva men de fick inte så med sig så mycket mer under den första halvan, 11-4 till MIBR. När svenskarna kom över på T-sidan såg det ut som att de skulle vända matchen helt när de vann sex raka rundor. MIBR kunde vinna en runda innan Fnatic tog två till. De hade nu utjämnat matchen till 12-12 men där tog det stopp. Den enda ljuspunkten i 16-12-förlusten var den nya spelaren Jack "Jackinho" Ström Mattsson som fick med sig 21 frags.

Matchen gick efter detta vidare till svenskarnas egna kartval, Overpass. Men även under denna karta så startade Made in Brazil starkast med fyra raka rundor direkt. Fnatic kunde dock kämpa tillbaka och fick med sig sju rundor till sidbytet. De vann dessutom den andra pistolrundan och en tredje karta började se möjlig ut. De lyckades dock inte vinna rundan som följde utan MIBR vann sitt force-köp och hela fem rundor direkt efter det. Fnatic lyckades endast vinna en runda till under kartan och det brasilianska laget gick vinnande ur matchen med 2-0 i kartor efter 16-9 på Overpass. I och med detta är Fnatic ute ur IEM Katowice utan en enda kartvinst.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..