×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Dansk tränare ska få ordning på svenska laget

1
Det svenska CS:GO-laget har nyligen genomgått en stor förändring. De har tagit in Joakim "disco doplan" Gidetun som tagit igl-rollen och har även adderat två talanger. De har under en tid letat efter en coach, och nu har den nya coachen presenterats.
I januari fick Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson och Joakim "Relaxa" Gustafsson lämna Galaxy Racer för att ge plats för talangerna Hugo "Chawzyy" Gunther och Joel "JoeLXD" Holmlund. 2020 var ett riktigt bra år för de unga talangerna. De vann tillsammans Fragleague:s femte säsong och även det svenska DreamHack-kvalet efter vinst mot just Galaxy Racer.

Nu väljer organisationen att ta in en ny coach då den nuvarande coachen, Christian "chrille" Lindberg, är avstängd fram till 27 juli. Han var en av de 37 coacher som ertappades med att ha utnyttjat coach-buggen. Efter en lyckad prövotid har nu dansken Thomas "haste" Dyrensborg säkrat kontrakt med det svenska laget. 30-åringen har varit en del av den danska scenen sedan 2013. Han har tidigare representerat organisationer som Reason Gaming, Fragsters och Squared Esports.

Haste fanns med för Nordavind under säsong 35 i MDL. Organisationen hade problem med att få en stabil femma och mönstrade ett gäng med spelare under säsongen. I Nordavind spelade Haste bland annat med Haris "H4RR3" Hadzic, Jesper "tenzki" Plougmann och Kevin "HS" Tarn när de misslyckade att hålla kvar platsen. Galaxy Racer är aktuella i Elisa Nordic Championship Sverige där de tagit sig till slutspel.


Artikelbild: Hltv

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..