×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

GeT_RiGhT i nygamla rollen — med bland namnen i miljonturneringen

1
En av världens bästa CS-spelare genom tiderna lade nyligen musen på hyllan för att fortsätta karriären som streamer. Nu kliver han dock in i nygamla rollen som expert under IEM Katowice 2021. Svenska storlagen med bland deltagarna.
Bara en knapp månad har det gått sedan 30-årige Christopher "GeT_RiGhT" Alesund pensionerade sig från sin professionella CS-karriär, som varade 14 år och fylldes av en uppsjö med titlar och framgångar. De senare åren var det dock mycket upp och ner, och efter en sju års sejour i Ninjas in Pyjamas, avslutade GeT_RiGht karriären i Dignitas, som han fortsättningsvis representerar, men nu som streamer.

Det verkar dock inte bara handla om streaming framöver för svensken, då ESL under torsdagen meddelade att han kommer vara en del av deras sändningsteam under IEM Katowice 2021 som går av stapeln på tisdag den 16 februari. Han får sällskap av en rad av kända namn, och bland de deltagande lagen hittas hans föredetta klubbaddresser Fnatic och Nip. Den totala prispotten ligger på 1 miljon dollar, och vinnaren belönas med 400 000 dollar. Turnerneringen spelas online på grund av den rådande pandemin. Det fullständiga sändningsteamet för IEM Katowice 2021 ser ut som följer.

Storbritannien Frankie "⁠Frankie⁠" Ward (reporter)

Tres "stunna" Saranthus (panelvärd)
Janko "YNk" Paunović (expert)
Aleksandar "kassad" Trifunović (expert)
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund (expert)

Chad "SPUNJ" Burchill (kommentator)
Storbritannien Alex "⁠Machine⁠" Richardson - Caster (kommentator)
Storbritannien Harry "JustHarry" Russell - Caster (kommentator)
Storbritannien Hugo Byron - Caster (kommentator)

USA Mike "⁠DarfMike⁠" Winnick (kommentator)
Irland Dean Brown (kommentator)
Australien Josh "Dweg" Nathan (kommentator)
USA Jamie "TheEternalJay" Martin (kommentator)

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..