×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas in Pyjamas bänkar twist — ztr hoppar in

1
Det blev en tuff första turnering för Ninjas in Pyjamas i 2021. Detta har nu lett till att laget valt ett bänka Simon "twist" Eliasson. Den svenska spelaren ersätts nu temporärt av Young Ninjas-spelaren Erik "ztr" Gustafsson.
2019 stod det klart att Simon "twist" Eliasson tog plats i Ninjas in Pyjamas för att ersätta Christopher "GeT_RiGhT" Alesund. Tillsammans med laget tog han sig till final av Blast Copenhagen samma år. Det blev lagets bästa placering med twist och trots att både Tim "nawwk" Jonasson och Hampus "hampus" Poser kom in i laget istället för Patrik "f0rest" Lindberg och Jonas "Lekr0" Olofsson blev det inget bra 2020 för det svenska laget.

För att ersätta spelaren kommer nu Erik "ztr" Gustafsson hoppa in i laget. ztr är just nu IGL för Ninjas in Pyjamas akademilag Young Ninjas. Förutom bänkandet av twist har NiP också offentliggjort att de tagit in David McGowan, tidigare medlem i det olympsika roddlandslaget för Australien, som "performance manager". Fredrik "JAEGARN" Andersson tar nu också plats som assisterande coach men ska fortfarande ha högst fokus hos Young Ninjas.

Ninjas in Pyjamas

Hampus "hampus" Poser
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora
Tim "nawwk" Jonasson
Fredrik "REZ" Sterner
Erik "ztr" Gustafsson (inhoppare)

Björn "THREAT" Pers (coach)
Fredrik "JAEGARN" Andersson (assisterande coach)

Simon "twist" Eliasson (bänkad)

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..