×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Officiellt: Godsent plockar upp ett brasilianskt CS-lag

0
Efter en tid av rykten och en lite spännande jobbannons så står det nu klart vilka fem spelare som kommer att representera Godsent. Organisationen satsar nu istället på en brasiliansk femma med Epitácio "TACO" de Melo i spetsen.
Tidigare i veckan råkade Godsent läcka sitt nya CS:GO-lag på ett rätt så roligt sätt. Nu när organisationen presenterat sitt nya lag så är det inga förvåningar. Godsent har nu valt att lämna Europa och istället satsa på ett brasilianskt lag. Laget kommer att ledas av den tidigare MIBR-spelaren Epitácio "TACO" de Melo. Som lagets manager hittas ytterligare en före detta MIBR-personlighet, nämligen Ricardo "dead" Sinigaglia som tidigare coachade laget. En av coacherna som blev bannade i den stora coachhärvan under 2020.

Förutom majorvinnaren TACO hittas ytterligare en tidigare MIBR-spelare i lineupen, Joao "felps" Vasconcellos, men de sista tre spelare är betydligt mindre namnkunniga. Den som troligtvis kommer att plocka upp AWP-rollen blir Eduardo "dumau" Volkmer som nämndes av både Henrique "HEN1" Teles och Yuri "yuurih" Santos som en framtida stjärna i HLTV:s top 20-lista. De sista två spelarna är Bruno "b4rtiN" Câmara och Bruno "latto" Rebelatto. Alla spelarna ska ha skrivit på minst tre år långa kontrakt.

Godsent

BrasilienEpitácio "TACO" de Melo
BrasilienJoão "felps" Vasconcellos
BrasilienBruno "latto" Rebelatto
BrasilienEduardo "damau" Wolkmer
BrasilienBruno "b4rtiN" Câmara

BrasilienOlavo "⁠chucky⁠" Napoleão (coach)
BrasilienRicardo "dead" Sinigaglia (Manager)

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..