×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dundermissen av Godsent – läckte nya CS:GO-laget

1
För bara några dagar sedan lämnade spelarna Godsent. Redan nu ser organisationen gjort klart med ett nytt CS:GO-lag som frontas av spelaren som vunnit majors vid två tillfällen. Men det blev inget vanligt avslöjande från den svenska organisationen.
Efter en tids spekulerande så blev det officiellt. Jonatan "Devilwalk" Lundberg och spelarna lämnade i fredags den svenska organisationen Godsent och väntas bli klar för FunPlus Phoenix inom kort. De har dock inte offentliggjort en femte spelare än. Det ser inte ut att dröja innan Godsent presenterar sitt nya CS:GO-lag. Det efter att organisationen leakat det nya laget i jakt efter en videoredigerare till den nya pressreleasen. Det var Ryan "RyanAtRBM" Friend som upptäckte misstaget när han kunde se bild på det nya CS:GO-laget på platsannonsen till jobbet.

Bild från drivern som fanns länkad i platsannonsen
Bild från drivern som fanns länkad i platsannonsen

Med i laget finns Epitácio "TACO" de Melo som vunnit två majors. 2016 vann han tillsammans med Gabriel "FalleN" Toledo, Marcelo "coldzera" David, Fernando "fer" Alvarenga och Lincoln "fnx" Lau MGL Columbus med Luminosity och senare ESL Cologne för SK Gaming. Han får nu sällskap av Joao "felps" Vasconcellos och de mindre namnkunniga spelarna Bruno "latto" Rebelatto, Bruno "b4rtiN" Câmara och Eduardo "damau" Wolkmer .

Ryktade nya Godsent

BrasilienEpitácio "TACO" de Melo
BrasilienJoão "felps" Vasconcellos
BrasilienBruno "latto" Rebelatto
BrasilienEduardo "damau" Wolkmer
BrasilienBruno "b4rtiN" Câmara

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..