×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Officiellt: Fnatic plockar upp Jackinho

1
Fnatic inledde 2020 på ett bra sätt med vinst i den elfte säsongen av ESL Pro League. Resten av året som spelades helt online blev inte alls vad laget tänkt sig. Nu har laget hittat ersättaren till Robin flusha Rönnqvist som placerats på bänken.
Fnatic genomgår en föryngring i lagets CS:GO-sektion efter ett 2020 inte blev vad laget tänkt sig. Laget inledde 2020 på plats fyra på världsrankingen, efter vinsten i ESL Pro League var laget rankade etta i världen under en period i April. Inför 2021 finns laget på plats 15. För den tredje gången lämnar nu Robin "flusha" Rönnquist Fnatic. Hans nästa steg verkar bli tillsammans med före detta ENCE-spelaren Miikka "suNny" Kemppi och Timothy "autimatic" Ta. Detta bekräftade suNny i en intervju med Ilta-Sanomat.

In kommer 21-åringen Jack "Jackinho" Ström Mattsson som kommer från ett starkt år individuellt. Han vann Elitseriens fjärde säsong tillsammans med fightclub där han blev utsedd till MVP. Han fanns med när mixen greshjerna vann Doritos Open som avgjordes offline. Han var även en stor bidragande faktor att Bröderna123 tog hem Yalla Cup Winter 2020. De trots att Jackinho var den minst namnkunniga spelaren i mixen som bestod utav Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Fredrik "REZ" Sterner, Jonas "Lekr0" Olofsson och Faruk "pita" Pita.

Fnatic
Sverige Jesper "JW" Wecksell
Sverige Maikil "Golden" Selim
Sverige Ludvig "Brollan" Brolin
Sverige Freddy "KRIMZ" Johansson
Sverige Jack "Jackinho" Ström Matsson

Sverige Andreas "Samuelsson" Samuelsson (coach)
Sverige Robin "flusha" Rönnquist (bänkad)

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..