×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Officiellt: Prima säljer ztr för okänd summa

1
Prima släpper ännu en spelare då KPI aktiverat Eric “ztr” Gustafssons buyout-klausul, summan är inte känd. Det blev dryga 10 månader för spelaren i Prima som nu lämnar den svenska scenen.
Erik "ztr" Gustafsson skrev tillsammans med Andreas "addi" Wallenberg, Adam "bq" Bergqvist, Sean "eraa" Casido Knutsson och Isak "isak" Fahlén på för Prima som valde att satsa på CS:GO i slutet av 2019. Med ztr i laget vann Prima Birdie 30 som i år spelades helt online, placerade sig på 2a: plats i Fragleague Säsong 3 och Yalla Cup 2020. Spelarna tog sig till andra raka slutspelet i Elitserien där det blev en 3:e plats efter vinst mot Lilmix med 2-0 i matchen om 3:e pris.

Detta blir Primas andra transfer efter ztr följer eraa:s spår, eraa lämnade i augusti för det internationella laget Gamerlegion. Prima meddelade under måndagskvällen att ztr lämnar för KPI Gaming med omedelbar verkar men kommer att spela klart Elitserien med laget. Ztr spelade under kvällen för KPI i ESEA Advanced, de ställdes mot Cream Real Betis som har svensk-trion Jovan "aybeN" Mucibabic, Sead "Djur" Jahovic och Aleksandar "jayzaR" Zarkovic. KPI vann den jämna matchen med siffrorna 16-14.

KPI Gaming
SverigeErik "ztr" Gustafsson
UngernÁron "Aaron" Homoki
PolenAdrian "SAYN" Łączyński
LitauenMartynas "Butters" Juodagalvis
LitauenEimantas "pounh" Lazickas (rykte)
2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..