×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Originem segrare i Dreamhack Showdown Summer

2
Det var de två inbjudna lagen till Dreamhack Showdown 2020 som tog sig längst i turneringen, som spelades online på grund av den rådande pandemin. Lagen spelade om 25 000 dollar och till slut var det de regerande mästarna med svenskduon Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie i laget som var starkast.
Som inbjudna lag stod både Originem och Galaxy Racer över första omgången och gick in i turneringen i andra omgången, upper brackets-semifinalen. Originem ställdes i sin öppningsmatch mot DeftFox och trots att de fick en tuff start på matchen kunde Originem vända 4-11 till en 19-16 vinst på Overpass. Även andra kartan som utspelade sig på Train började återigen DeftFox bäst. I andra halvleken var dock Originem för starka för DeftFox som kunde vända 5-10 till en 16-6 vinst.

I upperbracket-finalen väntade Galaxy Racer Esports för Originem. Första kartan blev en riktig jämn historia som fick avgöras först efter samtliga trettio rundor. Originem kunde säkra första kartan med 16-14 och var även det starkaste laget på andra kartan, Originem säkrade finalplatsen efter hela 16-6 på Train.

Finalen blev en repris från upperbracket-finalen och även i finalen segrade Originem i mötet mellan lagen. Originem inledde finalen med en stark 11-4-halvlek som försvarande lag på Overpass och gick upp till en 15-7-ledning och kunde efter det säkra första kartan med resultatet 16-11. På andra kartan, Mirage, gick Originem upp till en 6-2 ledning innan Galaxy Racer kom tillbaka och de gick upp i en 11-6-ledning. Sedan tog Originem sex raka och gick upp till 12-11 och tog över matchen och vann till slut med 16-13 och därmed turneringen.

Slutplaceringar och prisfördelning
1. Originem (juliano, zAAz, Mimi, Petra, kr4sylya) — 10 000 dollar
2. Galaxy Racer fe (klaudia, KllyVe, ANa, twenty3, vilga) — 6 000 dollar
3. Deftfox fe (f6tal, Elizabeth, Victoria, Ksu, mRSK) — 4 000 dollar
4. Arcane Wave (Olivka, Polin, JuLKaa, Angieee, Madzix) — 3 000 dollar
5-6. SKADE fe (Hedje, Kesszike, Flutura, ZanaSofs, aNNja) — 1 000 dollar
5-6. Giants fe (Aidy, MissLaia, D7, JennyR, Aida) — 1 000 dollar
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..