×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Falkn tar in addi och sQrens nya satsning

1
Den svenska organisationen Falkn är tillbaka med ett nytt CS:GO-lag med före-detta Prima spelaren Andreas "addi" Wallenberg. De tidigare CS:GO-laget har lämnat organisationen och gått skilda vägar.
Falkn har släppt sitt gamla CS:GO-lag och har valt att satsa på laget som gått under namnet LoaThE. Laget spelar i Regionserien Syd och har hittills åtta vinster och två förluster. Man har också kvalat in till Omen by HP efter vinster mot elitserielagen Valhalla Vikings och . I laget finns Andreas "addi" Wallenberg som lämnade Prima eSport i början av Februari men säger att det var det bästa alternativet både för han och för laget.

Han fortsätter: "Det var såklart tråkigt att lämna något som jag byggt upp tillsammans med Isak "isak" Fahlén och Adam "bq" Bergqvist men för att laget skulle kunna utvecklas vidare var det bäst att jag lämnade." addi ser fram emot tiden i Falkn och har på den korta tiden fått ett bra intryck av organisationen. "Jag har fått ett väldigt bra intryck av Falkn och allt verkar vara professionellt, jag och laget ser fram emot att växa med dem."

Med i falkns nya satsning finns också Soren "sQren" Sadegi, spelaren deltog i den första säsongen av Elitserien, tillsammans med Anton "Sapec" Palmgren, Emil "Karma" Bäremo, Alexander "bugge" Vahlund och Esaias "spOxzer" Löwe. Laget tog sig hela vägen till final men fick se sig besegrad av lotb.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..