×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Flowskola och nomix i kvällens King of Nordic

2
Fjärde veckan av King of Nordic är här och Flowskola är fortfarande på tronen. Mixlaget som även deltar i Elitserien har med tre vinster i King of Nordic säkrat 1500 euro och är två vinster ifrån att kunna titulera sig mästarna av King or Nordic.
Laget nomix vann det svenska kvalet genom att besegra Sanctionary i en match som gick till samtliga trettio rundor. Resultatet blev 16-14 fördel nomix efter en fin ace clutch av nomix-spelaren Johannes "Qara" Nilstål. Tillsammans med Oliver "Myt0man3N" Adebratt, Oliwer "bsover" Ekbäck, Marc "rickzeh" Braun och Jonas "Failmr" Jörgensen representerar de Sverige i kvällens fjärde vecka i King of Nordic. Det andra svenska laget Flowskola har chans att ta hem sin fjärde raka vinst i den 16:e säsongen.

Nytt för säsongen är att samtliga länder håller kval varje vecka. Det betyder att två matcher spelas samtidigt på fredagar och en omröstning sker om vilken match som ska streamas på King of Nordic twitch-kanal. Vill man se det svenska laget nomix spela så beger du dig till King of Nordics facebook-sida och röstar på att de sänder Sveriges match klockan 19.15 ikväll.


Matcherna sänds på twitch.tv/kingofnordic

Övriga lag som deltar ikväll:
SverigeFlowskola
chawzyy, JoeLXD, nilo, MistFire, phzy
NorgeAaFK Hobbylag
miko, thomassen, envi, mICROVAN, fibb0
FinlandSBUDEDOLLARS
FISHEY, MESO, vone, Kappe, Limpe
DanmarkbLackBarz
GiZMO, L1ndtoft, neemon, d0pmx, hezy

Schema: Fredag 18 September
19:00 - Sändningen startar (Facebook poll resultatet avslöjas om vilket match som ska streamas)
19:15 - DanmarkbLackBarz vs NorgeAaFK Hobbylag
19:15 - Sverigenomix vs FinlandSBUDEDOLLARS
20:30 - TBD vs TDB
21:50 - SverigeFlowskola vs TBD



Artikelbild: King of Nordic

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..