×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

King of Nordic tillbaka med en sextonde säsong — svenskt kval på måndag

2
Efter att den femtonde säsongen av King of Nordics tog slut i mars gick världen in i en speciell tid i och med COVID-19. På grund av pandemin har turneringen haft en längre paus. I helgen startar turneringens sextonde säsong.
På söndag drar den sextonde säsongen av King of Nordic igång. Varje vecka kommer ett kval äga rum i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vinnarna i kvalen går därefter vidare till en veckofinal. Vinnande lag i vardera final vinner 500 Euro. Nytt för i år är att man behöver vinna fem veckor i rad för att utses till vinnare och få titeln King of Nordic. Det är svenskt kval på måndagar oavsett om Sverige är på "tronen" då två lag från samma land kan mötas i veckofinalen.

King of Nordic har blivit en klassisk turnering på senare dagar. Många nuvarande proffs har deltagit i turneringen innan de slog igenom, och det är det som är syftet med turneringen, att minska gapet mellan amatörer och proffs. Fredrik "REZ" Sterner, Emil "Magisk" Reif och Jere "sergej" Salo har alla deltagit i turneringen innan karriärerna tog fart.

Är man intresserad av turneringen kan man läsa mer här.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..