×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Heroic vinner ESL One Cologne

1
ESL One Cologne är klart för i år och det var nog inte många som kunde gissa vilka som skulle vinna. Finalen stod mellan Vitality och Heroic. Till mångas förvåning var det danska laget som vann hela turneringen med 3-0 i finalen.
Finalen av ESL One Cologne spelades mellan Team Vitality och Heroic. Första kartan i BO5-mötet blev Mirage och fransmännen vann de två inledande rundorna. Danskarna var dock snabba på att svara och tog snabbt kommando över matchen. De fick med sig nio rundor till sidbytet och har Vitality inte en chans. Mathieu "ZywOo" Herbaut och kompani lyckade bara vinna en runda till under Mirage, 16-7 till Heroic.

Näst på tur var Inferno och detta skulle visa sig bli en spännande karta. Heroic den första pistolrundan samt de två rundorna som följde innan Vitality kunde få sin första. Direkt därefter vann dock Heroic tre rundor till. Men fransmännen var med i matchen och fick med sig sju rundor till sidbytet. På sin CT-sida tog nu också Vitality ett starkt grepp om matchen. De vann hela sex raka rundor. Det såg ut som att de skulle kunna stänga Inferno rätt så smärtfritt. Så blev dock inte fallet. Heroic vände på matchen helt och hållet och tappade inte en runda till. De vann åta raka rundor för att plocka hem Inferno med 16-13.

Den tredje kartan blev Nuke och nu fick Vitality en bra start med fyra raka rundor i början av sin CT-sida. Men likt de andra två kartorna så svarade Heroic snabbt. Denna gången vann de åtta raka rundor innan fransmännen kunde få två rundor till, 9-6 till Heroic i halvtid. På sin T-sida hade Vitality inte mycket att säga till om. Heroic fortsatte dominera och vann kartan med 16-9. I och med detta står de som vinnare av ESL One Cologne 2020 Europe.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..