×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

juliano och zAAz:s Team Originem deltar i Dreamhack Showdown 2020

3
Som alla andra turneringar som spelas just nu kommer även Dreamhack Showdown 2020 att spelas helt online. Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie är regerande mästare efter att ha vunnit Dreamhack Showdown 2019 med Beşiktaş Esports, turneringen spelades i Valencia, Spanien.
Team DeftFox, SKADIES, Giants Gaming Female och Arcane Wave kvalade alla in till turneringen Dreamhack Showdown 2020 som innehar 25 000 dollar i prispotten. Galaxy Racer Female och Team Originem, där sistnämnda har svenskarna Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie i laget, blev båda inbjudna och står över första omgången. Turneringen spelas i en dubbeleliminerings-bracket där alla matcher spelas med bo3-format.

Den 23 juni offentliggjorde WRTP att de framöver kommer att gå under namnet Team Originem som är ett lagprojekt och inte en organisation som de skrivit på för. De har varit på jakt efter en organisation sedan början av året då juliano, zAAz, Petra "Petra" Stoker och Anastasia "kr4sylya" Khlobystina lämnade organisationen Beşiktaş Esports och offentliggjorde samtidigt lagets femte spelare, Michaela "mimi" Lintrup. Team Originem går in i turneringen i semifinalen och ställs mot vinnaren av Arcane Wave och Team Deftfox. Den matchen är schemalagd att spelas idag fredag 17.00.

Matcherna går att följa på DreamHack:s twitch-kanal

Deltagande lag
EuropaGalaxy Racer Female (klaudia, KllyVe, ANa, twenty3, vilga)
EuropaTeam Originem (juliano, zAAz, mimi, Petra, kr4sylya)
RysslandTeam DeftFox (Elizabeth, mRSK, Ksu, Victoria, f6tal)
SpanienGiants Gaming Female (Aida, MissLaia, Jenny, DK_KC, Aidaaa)
PolenArcane Wave (Angieee, POLIN, JuLKaa, Madzix, Olivka)
EuropaSKADIES (Hedje, Zana, Flutura, aNNjaa, kezziwOw)

Prisfördelning
1. 10 000 dollar
2. 6 000 dollar
3. 4 000 dollar
4. 3 000 dollar
5-6. 1 000 dollar
5-6. 1 000 dollar

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..