×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

BARBARR gör temporär comeback med Wygers i RTP Arena Cup

1
Svenskarna i Wygers går idag in i slutspelet i RTP Arena Cup, turneringen där vinnarna kommer få delta i BLAST Premier Spring Showdown. Redan klara för den turneringen är Ninjas in Pyjamas, Vitality, Astralis, ENCE och Dignitas.
I januari gick André "BARBARR" Möller med i spanska Wygers som lagets coach. I lineupen finns även en annan svensk i form av Marcus "MackDaddy" Eriksson Gonzalez. BARBARR har dock fått lämna coaching-rollen och tagit en plats i startfemman som spelare. Han fanns med när laget tog sig in i RTP Arena Cup, först genom att vinna det öppna kvalet och sedan ta sig genom det stängda kvalet. BARBARR spelade även i lagets senaste match i ESEA Advanced. En match man vann med 16-7 vs Goodtimes. Laget har spelat fyra matcher i Advanced, där det blivit två vinster och två förluster.

I kvällens kvartsfinal i RTP Arena Cup ställs Wygers mot Real Betis. sAw.CSGO ställs mot KPI Gaming i den andra kvartsfinalen och på övre sida av bracket är Movistar Riders klara för semifinal mot Giants. Semifinalerna spelas nästa söndag, 17 maj kl. 15.00 och kl. 18.00

Real Betis : Kairi, Blastinho, Ergasster, HUMANZ, sausol
Wygers : MackDaddy, BARBARR, SOKER, HECTOz, DeathZz
2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..