×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

BARBARR och MackDaddy i ny spansk satsning

2
André "BARBARR" Möller är tillbaka efter några månaders break från scenen. I laget finns Marcus "MackDaddy" Eriksson Gonzalez som nyligen lämnade KPI för detta projekt. "Det var inget enkelt beslut att lämna KPI men jag tog till slut klivet" säger spelaren.
BARBARR sågs senast coacha Phoenix en kort period och innan det var han coach för Team Ancient. Även om Spanien inte är något nytt för BARBARR då han bott där när han coachade svenska x6tence Galaxy så blir detta första gången han kommer att agera coach för ett spanskt lag.

I laget finns också Marcus "MackDaddy" Eriksson Gonzalez som nyligen lämnat KPI. MackDaddy kommer att spela med bröderna Michal "Emenk" Belej och Peter "shhhack" Belej samt spanjorerna Aitor "SOKER" Fernández och Raúl Jordán " DeathZz" Nieto .

Wygers kommer att spela Orange Unity League och kommer att ställas mot bland annat MackDaddys gamla lag KPI och Team Heretics . Laget deltar även i ESEA Advanced och börjar säsongen med att ställas mot No Limit Gaming där Tobias "shadow" Flodström spelar.

MackDaddy som nu får chansen att ha BARBARR bakom sig sa följande om övergången till Wygers:
"Det var ett svårt beslut att lämna KPI men efter att Wygers kom med erbjudandet och jag fick höra att BARBARR ska coacha så tog jag klivet. Det ska bli ett spännande år."

Bor du kvar i Sverige eller flyttar du till Spanien?
"Jag bor kvar i Stockholm men kommer att åka över för bootcamp och när det är mediadagar."


2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..