×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

King of the Hill

Begrip tog hem King of Nordic Champion titeln — nytt svenskt kval på måndag

2
Det tog endast fyra veckor av den femtonde säsongen av King of Nordic innan några blev korade titeln King of Nordic Champions. Begrip tog hem den fjärde finalen och den totala summan landade på 40 000 kronor. På måndag är det dags för ett nytt svenskt kval då Begrip får ej delta enligt reglerna.
I den fjärde veckofinalen ställdes svenska Begrip1.6 mot norska LANViRU$, norska spelarna hade tidigare under kvällen slagit ut finska ooooogeiiiiii. Finalen spelades på Dust2 och trots vunnen pistolrunda av Begrip var det LANViRU$ som tog kommando i matchen och gick upp i en fyra-två-ledning som anfallande lag. Sedan kom Begrip igen och kunde vinna den första halvleken med 9-6. I andra halvleken gick Begrip upp i en 12-7 ledning och kunde sedan säkra sin fjärde raka finalvinst med siffrorna 16-9 och ta hem titeln King of Nordic Champions.


Begrip1.6 : ALONSO, HEAP, Jayzwalkingz, ponkus, spooke
LANViRUS : brf, MV1, Jimbo, SLY, mathio



Begrip är det femte laget som tagit hem titeln King of Nordic Champions. Därmed behövs ett nytt lag som ska representera Sverige i nästa fredagsfinal som spelas den sjätte Mars. Är man intresserad att delta besöker man Swedish Pro League som arrangerar de svenska kvalen, de svenska kvalet spelas imorgon, Måndag den andra Mars 18:05.



Artikelbild: Svenska Elitserien Counter-Strike: Global Offensive

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..