×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

ESL Pro League startar ikväll — NiP möter Astralis

1
Ikväll startar den elfte säsongen av ESL Pro League. På grund av utbrottet av Coronaviruset så kommer hela ligan att spelas online. Det blir svenskt redan första dagen då Ninjas in Pyjamas inleder sin del av ligaspelet mot danska Astralis.
ESL Pro League har gjort stora förändringar för den elfte säsongen av ligan. Coronaviruset har dock satt käppar i hjulen för många av dessa förändringar. Grupperna har nu fått göras om lite och splittras upp i två olika regioner, Europa och Nordamerika. Ligan kommer dessutom att spelas helt och hållet online. Men matcher kommer fortfarande att spelas och det startar redan idag. Först ut på servern är ENCE Esports som ställs mot Team Spirit klockan 14:00.

Senare under dagen kommer vi att få se den första svenska spelaren i ligan inta servern. Det är Mikail "Maikelele" Bill och hans Godsent som kommer att inleda sitt ligaspel mot Mathieu "ZywOo" Herbaut och kompani i Team Vitality. I sista matchen för dagen kommer vi att få se det svenska laget Ninjas in Pyjamas ställas mot det danska superlaget Astralis.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..