×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

King of Nordic är tillbaka med sin femtonde säsong — svenskt kval ikväll

2
Den nordiska onlineturneringen King of Nordic är tillbaka med en ny säsong, femtonde i ordningen. Sverige, Norge, Danmark och Finland kommer att ta fram ett lag via kval, vinnande lag i kvalen kommer sedan att representera sitt land i fredagsfinalerna.
ESEN, som står bakom King of Nordic, har offentliggjort att man är tillbaka med en ny säsong. Ökad prispott, fler sändningar och tittartävlingar utlovas. Jesper "kREATIV" Sedendahl kommer att sända samtliga kvalen, medan på fredagsfinalerna får han sällskap av Gustav “Kronvall” Kronvall som gör en återkomst i sändningen. ESEN skapade onlineturneringen med syftet att etablera en plats för spelare att spela i en organiserad turneringsformat. Förhoppningen var att spelare med ambitioner får en chans att skina och kan bli upptäckta.

Första laget att ta hem fredagsfinalen var Sverige som då bestod av spelarna John "Awien" Waltersson, Alexander "dejvin" Nyqvist, Aleksandar "jayzaR" Zarkovic, Linus "magella" Eriksson och Anand "PyromaRnE" Olofsson. Bland annat har Fredrik "REZ" Sterner, Emil "Magisk" Reif och Jere "sergej" Salo deltagit i turneringen innan dom fick fart på sin professionella karriärer.

Det svenska kvalet spelas redan ikväll och är du intresserad att få chansen att representera Sverige på fredag besöker du Swedish Pro League för att registrera ditt lag.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..