×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

NiP förlorar öppningsmatchen mot Vitality trots storspel av nawwk

1
Ninjas in Pyjamas såg ut att ha övertaget mot Vitality i sin öppningsmatch av Intel Extreme Masters Katowice. Fransmännen visade sig dock var för starka och kunde vinna med matchen med 2-0. Detta trots att Tim "nawwk" Jonasson lyckades skrapa ihop 45 frags över de två kartorna.
Den första matchen av Intel Extreme Masters Katowice spelades mellan Ninjas in Pyjamas och Team Vitality. NiP fick välja den första kartan och det blev Vertigo som spelades. NiP såg ut att tappa den inledande pistolrundan men efter att Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora räddat upp rundan med fyra snygga frags kunde NiP vinna turneringens första runda. Efter detta började NiP rulla och kom upp i en ledning på 6-1. Trots dålig ekonomi för Vitality så lyckades de dock få med sig sju rundor till sidbytet.

Under första halvan var det Plopsk> som sken starkast för NiP men när han slutade fraga så slutade NiP vinna rundor. Väl på sin CT-sida så förlorade de pistolrundan samt de två rundorna som följde. De kunde vinna den första vapenrundan men tappade rundan som följde. NiP kunde efter detta komma in i matchen igen, mycket tack vare Tim "nawwk" Jonasson med sin AWP. De kunde utjämna resultatet till 12-12 men där tog det stopp. Fransmännens ansvar var för starkt och nawwks 27 frags räckte inte till, 16-12 till Vitality.

Näst på tur var fransosernas kartval, Nuke. NiP fick därför starta på CT-sidan och kunde vinna de två första rundorna. Efter det dock dock Vitality kommando och vann fem raka rundor. NiP fick en riktigt tuff CT-sida men kunde tillslut få med sig sju rundor till sidbytet. De förlorade nu den andra pistolrundan och kunde aldrig få igång sitt T-spel. Vitality kunde stänga kartan med 16-10 och skickade ner NiP till lower bracket av grupp A. Även under denna kartan var det de två unga NiP-spelarna nawwk och Plopski som var starkast, de slutade på 18 frags var.


Samtidigt spelades även matchen mellan Astralis och Cloud9. Matchen startade på Overpass, Cloud9:s kartval. De förlorade pistolrundan men kunde snabbt vinna rundan därpå. De kunde efter det säkra en ledning på 4-1 men då vaknade Astralis upp. De vann hela tio raka rundor för att få med sig elva till sidbytet. Där hade Cloud9 inte heller mycket att säga till om utan danskarna plockade hem den första kartan med 16-7.

Det var nu dags för Astralis egna kartval, Train. De lyckades denna gången vinna den inledande pistolrundan samt de rundorna som följde. Men det var istället nu Cloud9 som tog kommando och började vinna runda på runda. Efter sju raka rundor röt dock danskarna ifrån och kunde säkra sju rundor för sig själva. Astralis vann återigen pistolrundan samt rundan som följde. När Cloud9 fick riktiga vapen i handen såg de dock farliga utan. De vann fyra rundor men efter det kunde Astralis justera sitt spel för att vinna sju raka rundor för att säkra vinsten med 16-12.




Artikelbild: Fraglider

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..