×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

King of the Hill

Begrip på tronen — ny veckofinal av King of Nordic

2
Den tredje veckan av King of Nordics's femtonde säsong spelas ikväll och på tronen ser vi svenskarna Victor "ALONSO" Alonso, Ludvig "HEAP" Alonso, David "Jayzwalkingz" Kempner, Pontus "PONKUS" Wahlqvist & Olle "spooke" Grundström som går för sin tredje raka vinst.
Det var danskarna som tog initiativet i den tredje veckofinalen av King of Nordic, de gick upp till en två-noll ledning innan svenskarna lyckades ta sju raka rundor som anfallande lag på Inferno. Danskarna var inte redo att släppa matchen helt utan tog resterande rundor och vann den första halvleken med 8-7. Som försvarande lag tog svenskarna pistol-rundan genom en ace av David "Jayzwalkingz" Kempner och rundan efter innan danskarna tog sin första runda som anfallande lag innan svenskarna kunde rycka ifrån och gå upp till en 15-9-ledning som till slut blev 16-12 till spelarna i SyGytt.

Svenskarna, som nu representerar Begrip, har hittills vunnit 10 000 kronor, skulle man vinna även ikväll så får man 12 500 kronor till. De efter att King of Nordic gick ut med information om att dom höjer prispengarna från och med ikväll. Detta gjordes i ett pressmeddelande inför förra veckans final.

Victor "ALONSO" Alonso sa följande om att få representera en organisation som Begrip:
"Det är sjukt bra i laget just nu fast vi spelat så kort tillsammans, vi ser förbättringar för pracc som går. Att ha gått med i begrip är hur stort som helst för oss, så många spelare har fostrats under den taggen, och hoppas på att kunna gå i samma fotspår som dom! Roligt med många nya ögon på sig/oss och ska bli kul att visa vad vi går för"

SyGytt : ALONSO, HEAP, Jayzwalkingz, ponkus, spooke
FASTLOSE : buNNy, LUMSEN, Gnoffe, lund, m4tt


Matcherna sänds på twitch.tv/kingofnordic

Övriga lag som deltar ikväll:
Norgedab
ruyter, Aleks, mathio, kaas, fibb0
DanmarkOPAA Gaming
BERRY, Chok, Maccen, Anlelele, PR1ME
FinlandKIZMOGAMINGCLUB
KIZMO, KIPSIk, KonZero, Miikasd, yenkey

Schema: Fredag 21 Februari
18:45 - Sändningen startar
19:00 - /dab/ vs KIZMOGAMINGCLUB
20:15 - OPAA Gaming vs dab/KIZMOGAMINGCLUB
21:30 - Begrip vs TBD



Artikelbild: Svenska Elitserien Counter-Strike: Global Offensive

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..