×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

ESL inför hårdare regler för publiken under IEM Katowice

1
ESL har vi en reddittråd offentliggjort nya regler för publiken till Intel Extreme Masters Katowice. Detta för att spelare på scenen inte ska kunna använda sig utav publiken för att få en fördel. Om publiken inte följer reglerna kommer ESL att ta till åtgärder.
Under december 2019 var det mycket diskussioner inom CS-scenen kring hur publiken kan påverka matcher, mycket på grund av situationen som går att se i videospelaren ovan. Många fans predikade för att bås ska börjas användas medan turneringsarrangörer menar att detta är alldeles för dyrt. ESL har nu offentliggjort en typ av lösning de kommer att använda sig utav under Intel Extreme Masters Katowice.

Det var ESL:s VP of Pro Gaming, Michal "Carmac" Blicharz, som i en tråd på Reddit presenterade arrangörernas planer kring detta. De kommer att införa en typ av publiketikett. Inför varje match kommer en video att visas i arenan som visar vad som inte är okej. Carmac liknar detta med hur publik beter sig i sporter som golf och tennis. Om reglerna inte följs kommer ESL att stänga av X-ray inne i arenan i 20 minuter och i extrema fall kan även personer bli utkastade.

Exempel på vad som inte är okej:
1. Jubla före en knivkill
2. Jubla under "trigger discipline"-situationer
3. Jubla för saker som spelaren själv inte kan se



Artikelbild: Adela Sznajder

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..