×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Går det att fuska med hjälp av publiken? — Proffsen säger sitt

1
Under finalerna av ESL Pro League blev det mycket diskussioner om att den danska publiken försökte hjälpa hemmalaget Astralis. Detta genom att antingen skrika ut positioner i spelet eller att jubla när en spelare råkar titta på någon genom en vägg. Nu har vissa spelare gått ut med sina tankar kring problemet.
I klippet som finns tillgängligt i videospelaren ovan går det att se hur Andreas "Xyp9x" Højsleth från Astralis sikta mot en boost-position på Overpass. När han gör detta går det att höra den danska publiken jubla högre och högre. Just detta klipp lyfte profilen Duncan "Thorin" Shield på Twitter, han skriver i inlägget "This makes me fucking sick".

Xyp9x la idag ut en Twitlonger där han pratar om ämnet. Han inleder med att prata om skillnaden mellan att skrika ut specifika positioner, vilket han menar är oacceptabelt, och att publiken blir exalterad över ett något som kan hända, som i klippet i videospelaren över. Han menar dock att båda dessa situationer kan ha lika dåliga resultat.

Han refererar också till en tweet han skrev under 2017 där han menar att bås inte alltid hjälper. Detta då basen från granater fortfarande kan höras och att basen också kan skaka på scenen. Han menar dock att helt ljudisolerade bås är den bästa lösningen på detta problemet. Han avslutar sin Twitlonger med att säga att de kommer att prata om detta i spelarföreningen och meddela deras tankar till turneringsarrangörerna.

Spelaren som dör i klippet, Robin "ropz" Kool från Mousesports, lyfte även detta på Twitter. Han menar också att bås, tillsammans med ljudisolerande hörlurar, är den bästa lösningen till problemet. Han skriver att man kan använda publiken i clutch-situationer genom att skanna av väggar och kasta granater.

Borde spelare sitta i ljudisolerade bås under turneringar?

1657 personer har röstat
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..