×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Dosia och mou lämnar sitt lag på grund av Coronaviruset

1
De två tidigare Gambit-spelarna, Mikhail "Dosia" Stolyarov och Rustem "mou" Telepov, har under den senaste tiden spelat tillsammans med det kinesiska laget OneThree. De har nu valt att lämna laget och landet på grund Corona-viruset.
Coronaviruset har varit i stor fokus i media under de senaste veckorna. Det har nu även drabbat esportens värld. Bland annat har vi fått se den kinesiska League of Legends-ligan, LPL, ta en paus på grund av viruset. Det har nu även påverkat två tidigare major-vinnare i Counter-Strike: Global Offensive. Det är Mihail "Dosia" Stolyarov och Rustem "mou" Telepov som nu valt att lämna det kinesiska laget OneThree på grund av viruset. Detta meddelade mou via Twitter.

De två tidigare Gambit Esports-spelarena anslöt sig till laget i slutet av 2019 och flyttade därmed till Kina. Dosia agerade lagets IGL medan mou alstrade AWP-rollen. Det blev ingen succé i laget, de två spelarna han inte ens spela en officiell match med det kinesiska laget. Spelarna är därmed free agent ännu en gång.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..