×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Orbit återuppstår — gamla VD:n har fortfarande plats

1
Den fjärde Januari gick Orbit ut på twitter och annonserade att organisationen är tillbaka. Det blev många kommentarer om att organisationen ska börja med att betala ut pengar som Red Reserve är skyldiga spelare och staff. Patrik Andersson som var VD för Red Reserve har pratat ut i Esports Talks.
Det har nu gått ungefär ett år sedan det börja storma om Red Reserve gällande uteblivna löner. En exakt summa finns inte med det har tidigare ryktas om en summa över 250 000 dollar. Det slutade med att Joakim "disco doplan" Gidetun lämnade då organisationen brustit i kontraktet med spelaren. Kort efter lämnade även William "draken" Sundin, Hampus "hampus" Poser och Christian "chrille" Lindberg .

Nu har Patrik Andersson som var VD för Red Reserve pratat ut med Justin Lucky som driver Esports Talk kanalen på youtube. Patrik säger att trots han var VD så hade han inget att säga till om i slutändan och att en investerare drog ut i sista sekund var det som startade allt. Det var personer i styrelsen som hade det sista ordet. Patrik säger att han försökte få till möten med olika lag och styrelsen, vilket styrelsen nekade.

Han säger också i intervjun att han själv förlorade en stor summa pengar, sitt hus och att relationer tog skada som resultat av allt som hände. Han nämner även kort att han kommer ha en mindre roll till en början i Orbit då han försöker få kärleken tillbaka till esporten. Han nämner att han kommer att låta Davey och Giovanni sköta det mesta till en början och att man kollar på lag i Rainbow Six och PUBG mobile.

Videon går att se i sin helhet här!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..