×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Red Reserve är skyldiga spelare över 250 000 dollar

1
Red Reserve har haft mycket problem på senaste tiden. Nu har en av deras före detta Fortnite-spelare gått ut med att organisationen är skyldiga över 250 000 dollar till spelarna. Även deras svenska före detta CS:GO-spelare ska sakna pengar från organisationen.
En av Red Reserves före detta Fortnite-spelare, Alex "Formula", gick under fredagen ut med att organisationen har skyldiga deras före detta spelare en stor summa pengar. I hans inlägg på Twitter beskriver Formula att mellan deras Call of Duty-lag och deras före detta Fortnite- och content-team så är Red Reserve skyldiga dem över 250 000 dollar.

Fortnite-spelaren fick i sitt inlägg svar från ett par av organisationens gamla CS:GO-spelare. Fredrik "freddieb" Buö svarar på Twitter "They owe some players of the CSGO team aswell". Hans tweet får även svar från ännu en av lagets gamla spelare, Hampus "hampus" Poser, som skriver "rly they do? i had no idea :D! :D! :D!".

Även en av deras Call of Duty-spelare har gått ut på Twitter och skrivit att de är skyldiga spelarna 40 000 dollar var i prispengar samt att de inte har fått någon lön på ett par månader. De har även blivit utsparkade från deras laghus där alla deras set-ups är.

Till sist hoppar även lagets före detta AWP-spelare William "draken" Sundin in i konversationen. Han svarar på Formulas tweet med "CSGO players aswell, vi hörs på kronofogden".


Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..