×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

THREAT återvänder till Ninjas in Pyjamas

1
Den svenska coachen Björn "THREAT" Pers är tillbaka i CS-scenen efter en paus på över ett och ett halvt år. Han återvänder nu till laget han senast coachade, Ninjas in Pyjamas, men denna gången som en assisterande coach.
Under fredagen offentliggjorde Ninjas in Pyjamas att de har valt att plocka in ytterligare en coach till sitt CS:GO-lag. Den som nu ansluter sig till laget är den svenska coachen Björn "THREAT" Pers. Han har tidigare varit en del av laget mellan 2016 och 2018. Under den perioden hjälpte han laget till vinster under Dreamhack Masters Malmö 2016, Intel Extreme Masters Oakland och Dreamhack Open Valencia 2017.

Efter detta valde THREAT att lämna laget och de plockade istället upp Faruk "pita" Pita som har agerat coach för laget sedan dess. De två coacherna kommer nu att arbeta tillsammans då Pita fortfarande kommer att vara huvudcoach medan THREAT blir assisterande coach med mer fokus på det analytiska. THREAT kommer därför inte följa med laget till alla turneringar utan istället jobba hemifrån.



4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..