×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Här är alla lagen till LAN-finalerna av ESL Pro League

1
100 Thieves säkrade under natten till idag en plats i LAN-finalerna av ESL Pro League. I och med detta är alla lagen som ska delta i turneringen med start 3 december klara. Där hittar vi bland annat svenska Fnatic.
Den 3 december startar LAN-finalerna av ESL Pro League Season 10. Efter en lång period av kvalprocesser som innefattade LAN-gruppspel är nu alla lagen klara. Från Sverige hittar vi Fnatic som lyckades ta sig vidare efter det andra gruppspelet. NiP missar dock turneringen trots sina två vinster i det andra gruppspelet. Fnatic blir dock inte ensamma svenskar då även Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan kommer att vara på plats.

Turneringen är utan tvekan fullstackat då de fem bäst rankade lagen i världen kommer att delta. Totalt 16 lag kommer att vara på plats och kämpa om prispotten på hela 600 000 dollar. Allt kommer att avgöras i den danska staden Odense där slutspelet spelas i Jyske Bank Arena där det finns plats för 5 000 personer vid konserter.

ESL Pro League Season 10 Finals
FnaticMousesports
G2 EsportsFaze Clan
AstralisNorth
HeroicNatus Vincere
Evil GeniusesTeam Liquid
100 ThievesATK
Made in BrazilSharks Esports
Grayhound GamingTyloo

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..