×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

CR4ZY slår ut Heroic efter riktigt spännande match

1
Laget som vann det senaste stoppet av Dreamhack Open, Heroic, har fått lämna Dreamhack Winter på sistaplats. Detta efter de förlorat mot CR4ZY efter en olidligt jämn match.
Utslagningsmatchen mellan Heroic och CR4ZY startade på danskarnas kartval, Vertigo. Det var också de som startade starkast genom att vinna de fyra inledande rundorna. De hade otroligt starkt spel på sin T-sida och tappade endast tre rundor till CR4ZY. Väl i andra halvan fortsatte Heroic starkt och kunde lätt vinna kartan med 16-3.

Matchen gick nu vidare till CR4ZYs kartval, Dust2. Heroic vann pistolrundan men tappade direkt efter det fyra raka rundor till CR4ZY. Det europeiska laget fortsatte mycket starkt och fick med sig hela elva rundor till sidbytet. De lyckades vinna den andra pistolrundan och kom snabbt upp i en ledning på 14-4. Det var då Heroic vaknade till. De började på en comeback men efter åtta raka rundor tog det stopp, 16-12 till CR4ZY.

Sista och avgörande kartan blev Train och även denna gången var det CR4ZY som startade starkast. De började kartan med att vinna hela åtta raka rundor. De kom till och med upp i en ledning på 12-1 innan Heroic kunde vinna två rundor på raken, 12-3 i halvtid. På sin CT-sida hade Heroic ett mycket bättre spel.

De började halvan med att vinna fem raka rundor innan de tappade en. Efter den rundan fortsatte dock danskarna bra och efter ytterligare sex raka rundor hade de utjämnat matchen, 13-13. CR4ZY valde efter detta att ta en timeout efter varje runda, något som verkade funka perfekt för det europeiska laget som vann de sista tre rundorna för att slå ut Heroic med 16-13.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..