×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Marskalk ute ur Dreamhack Winter trots storspel av Manty

1
Det svenska laget Marskalk fick en tuff match mot Forze i Dreamhack Open Winter. Det svenska laget förlorade med 2-0 och är därmed ute ur turneringen.
Utslagningsmatchen mellan Forze och Marskalk startade på svenskarnas kartval, Train. Det var dock det ryska laget som startade starkast genom att vinna den inledande pistolrundan samt rundan som följde. Marskalk hade inte mycket att säga till om på sin T-sida och fick endast med sig fyra rundor till sidbytet. Mer än så blev det inte heller utan Forze vann matchen med 16-4.

Näst på tur var ryssarnas egna kartval, Nuke. Återigen vann Forze pistolrundan samt rundan som följde men denna gången var Marskalk med i matchen. De vann sex raka rundor och efter lite om och men fick det med sig åtta rundor till sidbytet. Forze vann nu även den andra pistolrundan och rundan som följde. Marskalk lyckades vinna en eco-runda men så gjorde också Forze som nu kom upp i en ledning på 12-9. Det var då Casper "Manty" Mäntykorpi steppade upp och drog ett snyggt ace.

Det såg nu ut som att Marskalk kunde komma tillbaka i matchen men så blev inte fallet. Forze vann Nuke med 16-12. Om det var en spelare i Marskalk som sken lite extra så var det utan tvekan Manty som aldrig spelat ett LAN tidigare. Han slutade Nuke med hela 26 frags trots att de förlorade kartan.
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..