×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tittarguide

Dags för ECS-finalerna — här är allt du behöver veta

1
Idag, torsdag 28 november, startar LAN-finalerna av ECS säsong 8. Åtta lag är på plats i Arlington, Texas, och slåss om en prispott på 500 000 dollar. Bland de deltagande lagen hittar vi både Fnatic och Ninjas in Pyjamas.
Efter en lång och intensiv onlinedel är det nu dags för LAN-finalerna av ECS säsong 8. Turneringen som spelas i Arlington, Texas, kommer att ha åtta lag på plats, fyra från Europa och fyra från Nordamerika. Totalt 500 000 dollar står på spel där vinnaren går hem med 225 000 av dessa.

Upplägg

De åtta lagen är uppdelade i två stycken grupper där två av lagen i varje grupp är ifrån Europa och två är ifrån Nordamerika. Grupperna spelas i ett GSL-format där vinnarna av öppningsmatcherna möter varandra och förlorarna möter varandra. Vinner man två matcher är man klar för slutspel, förlorar man två åker man ut.

De två bästa lagen ur varje grupp går till slutspel där de som vunnit sin grupp möter tvåan från den andra gruppen. Slutspelet hoppar direkt in i semifinalerna och därefter spelas finalen.

Sändningsteam

Hela turneringen kommer att sändas på svenska av Black Molly Entertainment. Där hittar vi Fragbites egna Viktor "vuggo" Jendeby som kommer att kommentera tillsammans med Fredrik "slop3" Wahlstedt. Dessa två kommer även att varvas med Björn "THREAT" Pers och Jimmy "Jumpy" Berndtsson.

Svenskt sändningsteam
SverigeViktor "vuggo" Jendeby (kommentator)
SverigeFredrik "slop3" Wahlstedt (kommentator)
SverigeBjörn "THREAT" Pers (kommentator)
SverigeJimmy "Jumpy" Berndtsson (kommentator)
Svenska sändningen går att se på Twitch.tv/slop3


Det finns såklart också en engelsk sändning för turneringen men även där blir det lite svenskt. Ingen mindre än Christopher "GeT_RiGhT" Alesund kommer att agera analytiker under turneringen tillsammans med Sean "seang@res" Gares.

Engelskt sändningsteam
StorbritannienFreya Spiers Värd
USASue "smix" Lee Scen-värd

SverigeChristopher "GeT_RiGhT" Alesund Analytiker
USASean "seang@res" Gares Analytiker

StorbritannienJames "JZFB" Bardolph Kommentator
StorbritannienDaniel "ddk" Kapadia Kommentator
Storbritannien Henry "HenryG" Greer Kommentator
StorbritannienAlex "Machine" Richardson Kommentator
Engelska sändningen går att se på Twitch.tv/faceittv

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..